Kontigent kr. 300,- pr. år.

Konto Frei Maleklubb: 39302447628
Kontobevis deles ut på malekveder etter hvert som betalingen blir registrert.
se medlemsfordeler på startsiden.

 

Salgsgalleriet 2019 

Gratis Vill vinndu utad for alle medlemmer!!
Frei Maleklubb sin hjemmeside er atraktiv, - har ca. 300  - 400 besøkende hver uke. 
Nå er du som medlem velkommen til fritt å sette inn dine bilder! Inntill 6 bilder til enhver tid! Byttes ut ved salg, eller når du selv ønsker det i løpet av året. Se fremgangsmåte lenger nede på denne siden! 
Spørsmål: jorunkv@gmail.com 

 

Medlemmenes salgsgalleri!

Slikgjør du:

Alle medlemmer som har lyst til å stille ut sine malerier på gallerisiden, sender bildene som vedlegg til (administrator, Jorun Kvistnes) jorunkv@gmail.com 

Inntil 6 bilder pr. år gratis. Jeg ber deg om at du selv sier fra når bildet er solgt,- slik at det blir skrevet solgt på galleribildet. Aller helst bytte til nytt! Bildene kan byttes ut etter ønske i løpet av året.

Send en vanlig e-post, der du nummereres beskrivelsen av bildene fra 1 til 6, skriv tittel, mål, teknikk og pris. Ditt navn, telefon eller e-postadresse, slik at eventuelle kjøpere kan henvende seg direkte til deg.
Bildene sendes som vanlig vedlegg på e-post til meg , eller messinger-. Nr. 1 på skrivet står som nr. 1 på vedlegget osv.
Bildene kan gjerne byttes ut i løpet av året, ved salg, eller som fornyelse av bildeparken din.
Dersom bildet er solgt og du vil slette, bytte, eller merke det som solgt, - send e-post og si fra. For hver ny medlem som sender bilder til meg i 2019, vil et av dem komme som forsidebilde! Whow

Facebook
Frei Maleklubb sin fasebook-side er fri til benyttelse for alle medlemmer -.
Gleder oss å se at den blir brukt!
Du kan selv sette inn dine "kreasjoner", hva du arbeider med, nye bilde-teknikker, spørre medlemmene om hjelp, med mye mere, -  alt som er relevant for siden!
(Administrator kan slette støtende og upassende innlegg).

 

Grasrotmidler:
Nå er klubben vår registrert i enhetsregisteret i Brønnøysund og vi deltar i ordningen som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi en andel på 5 % av innsatsbeløpet direkte til klubben.
Informerer derfor alle våre medlemmer, deres venner og familie om at dere kan støtte Frei Maleklubb ved alle spill i Norsk Tipping (ikke Flax og Ekstra).