Mandag 27.januar kl. 18:00 inviterer Frei Maleklubb til temakveld med portrett som tema
Vårt talentfulle medlem Kevin Haugnes, vil holde et lite kurs og vise oss hvordan han går frem for å bygge opp et portrett, med utgangspunkt i modell (et lite forbehold her). For å få mest mulig utbytte av kurset ber vi om at du tar med skisse-ark og blyant eller kull til oppvarming og eget portrettbilde som du ønsker å male/eller et speil om du ønsker å male selvportrett. I tillegg ber vi om at du har med eget maleutstyr. Det er valgfritt om du ønsker å benytte olje eller akryl. 
 
Til inspirasjon legger jeg ved et portrett Kevin malte i løpet av gårsdagens malekveld. 
 
Velkommen til temakveld: Portrett!
 
 
 
 
 
 
 
2 vedlegg
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

             

- Send meg inntil 6 bilder du vil pressentere på hjemmesiden, og du får din egen side i 2020, - så lenge det er plass. (Se Elisabet Eikrem sin side). Hvordan gjør jeg dette, - finner du lenger nede på siden her.

 

 

Kontigent kr. 300,- pr. år.

Konto Frei Maleklubb: 39302447628
Kontobevis deles ut på malekveder etter hvert som betalingen blir registrert.
se medlemsfordeler på startsiden.

 

Salgsgalleriet 2019 

Gratis 🤪 vinndu utad for alle medlemmer!!
Frei Maleklubb sin hjemmeside er atraktiv, - har ca. 300 - 600 besøkende hver uke. 
Nå er du som medlem velkommen til fritt å sette inn dine bilder! Inntill 6 bilder til enhver tid! Byttes ut ved salg, eller når du selv ønsker det i løpet av året. Se fremgangsmåte lenger nede på denne siden! 
Spørsmål: jorunkv@gmail.com 

 

Medlemmenes salgsgalleri!

Slikgjør du:

Alle medlemmer som har lyst til å stille ut sine malerier på gallerisiden, sender bildene som vedlegg til (administrator, Jorun Kvistnes) jorunkv@gmail.com  / eller på messinger.

Inntil 6 bilder pr. år gratis. Jeg ber deg om at du selv sier fra når bildet er solgt,- slik at det blir skrevet solgt på galleribildet. Aller helst bytte til nytt! Bildene kan byttes ut etter ønske i løpet av året.

Send en vanlig e-post, der du nummereres beskrivelsen av bildene fra 1 til 6, skriv tittel, mål, teknikk og pris. Ditt navn, telefon eller e-postadresse, slik at eventuelle kjøpere kan henvende seg direkte til deg.
Bildene sendes som vanlig vedlegg på e-post til meg , eller messinger-. Nr. 1 på skrivet står som nr. 1 på vedlegget osv.
Bildene kan gjerne byttes ut i løpet av året, ved salg, eller som fornyelse av bildeparken din.
Dersom bildet er solgt og du vil slette, bytte, eller merke det som solgt, - send e-post og si fra. For hver ny medlem som sender bilder til meg i 2019, vil et av dem komme som forsidebilde! 🤩

Facebook
Frei Maleklubb sin fasebook-side er fri til benyttelse for alle medlemmer -.
Gleder oss å se at den blir brukt!
Du kan selv sette inn dine "kreasjoner", hva du arbeider med, nye bilde-teknikker, spørre medlemmene om hjelp, med mye mere, -  alt som er relevant for siden!
(Administrator kan slette støtende og upassende innlegg).

 

Grasrotmidler:
Nå er klubben vår registrert i enhetsregisteret i Brønnøysund og vi deltar i ordningen som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi en andel på 5 % av innsatsbeløpet direkte til klubben.
Informerer derfor alle våre medlemmer, deres venner og familie om at dere kan støtte Frei Maleklubb ved alle spill i Norsk Tipping (ikke Flax og Ekstra).